Om oss

ETT FAMILJEFÖRETAG MED RÖTTERNA I GÖTEBORG MED EN KÄNSLA FÖR PRESENTREKLAM OCH PROFILKLÄDER

Vi är ett familjeföretag inom profilering & event.

1987 startade Lennart företaget och hade lokaler på Wingårdsgatan. Med Göteborg som hemmabas och Västsverige som handelsplats började han bygga företaget. Idag dryga 20 år senare sysselsätter företaget fyra personer och hjälpande händer vid hektiska perioder.

 

Sedan tio år finns vi i Mölnlycke. Valet av ort föll på bra parkeringsmöjligheter, bra kommunikationer och bra lokalt företagsklimat. Här har vi vår tryckning, vårt kontor och vår nyrenoverade utställning.

 

Vår ambition är att ge personlig och snabb service till alla vi har relationer med. Det som skiljer oss är noggrannhet, stor produktkunskap och lång erfarenhet. De förslag vi tar fram är genomtänkta och anpassade. Vi tillhör olika generationer vilket har kommit att bli vår styrka. Möjligheten att förstå, ha omvärldskunskap och kunna relatera till en målgrupp har gjort att vi kunnat ta fram profileringslösningar till aktiviteter med olika målgrupper och få lyckad utgång, hos dem alla. Hos oss hittar vi alltid en lösning.

 

I vår utställning har vi ett stort utbud av profileringsprodukter och kläder. Här möter vi ofta våra kunder för en kopp kaffe och möjlighet för dem att prova, känna och jämföra.

 

Engagemang för miljö- och samhällsfrågor finns hos oss alla, med olika indivuella intresseområden. Ett konkret exempel är till jul när många paket ska packas och slås in. Vi använder oss av Samhalls personal lokalt istället för att göra det på en fabrik i Kina. Det tycker vi är bättre ur ett hållbarhetsperspektiv. Nu t ex funderar vi på hur vår pappersåtervinning kan användas på nytt.

 

Den årliga utförsäljning i juletid har blivit en lokal hit!

Vi som arbetar här

DSCN0892

Lennart Nilsson

Ägare/Säljansvarig

Tel: 031-88 19 91
Mob: 0706-24 90 17

lennart@lennartnilssonprofil.com

Bild 082

Anne Nilsson

Ägare/Säljansvarig

Tel: 031-88 19 91
Mob: 0702-16 95 38

anne@lennartnilssonprofil.com

DIGITAL CAMERA

Johanna Nilsson

Ägare/Säljansvarig

Tel: 031-88 19 91
Mob: 0704-74 33 42

johanna@lennartnilssonprofil.com